Мъж претърпя ужасяващ инцидент, след като домашното му куче, което е „с размерите на Джак Ръсел“, отхапало пениса му и го изяло, съобщи полицията. Това станало тази седмица в Германия.

Съседи подали сигнал в полицията рано сутринта във вторник заради непрестанния лай на кучето, идващ от дома на мъжа около 2 часа сутринта.

При пристигането си в имота - еднофамилна къща в Херне, северозападна Германия, хората чули болезнени стонове, идващи отвътре.

В този момент те разбили вратата, за да открият 66-годишния мъж и кучето му. Полицията бързо установила опасност за живота на мъжа и той бил откаран спешно в болница.

Според германския таблоид "Билд" нито пенисът на мъжа, нито "инструментът на престъплението" са открити от местопрестъплението досега.

Жертвата също така не е могла сама да даде информация поради здравословно състояние.

Според служители най-вероятната хипотеза, която се разглежда е, че кучето е причината за нараняванията на мъжа.

Първият главен полицейски инспектор Франк Леманис каза, че мъжът е бил поставен в изкуствена кома при пристигането си в болницата.

Леманис от полицията в Бохум каза пред германския таблоид: „Мъжът е бил поставен в изкуствена кома от лекарите. Надяваме се скоро да можем да го интервюираме.

„Една от хипотезите, разбира се, е, че кучето, което е с размерите на Джак Ръсел териер, е отхапало пениса и го е изяло. Раната може да бъде и рана от ухапване.

„Но също така е възможно сексуален инцидент или престъпление“, каза той.

Въпреки че инцидентът е станал в понеделник вечерта, полицията оповестява чувствителния случай сега в апел за свидетели.

Екип за убийства е подхванал случая, за да „изясни престъплението, което досега е напълно разкрито“, пише "Дейли мейл".

Ако хипотезата на полицейския шеф е вярна, няма да е първият път, когато се съобщава за подобен инцидент.

През 2012 г. германски медии съобщиха, че 61-годишен австриец е бил нападнат от куче, което също е ухапало гениталиите му. Мъжът е работил върху мотора си, когато е бил нападнат.

Той също беше откаран по спешност в болница, където след операция, продължила няколко часа, хирурзите успяха да спасят гениталиите на мъжа.

Превод: GlasNews.bg