Мъж от Аржентина, след като научил за предателството на любимата си, разработил умен план за отмъщение, който успял да осъществи. 

Мъжът е разработил хитър план да отмъсти на невярната си приятелка, като я изпрати на луксозно пътуване до Бразилия за нейни разноски, пише Thaiger. Кадри от инцидента, публикувани в TikTok, привлякоха вниманието на много зрители по света. Видеото стана вирусно и бързо събра повече от два милиона гледания.

Във видеото Чарли е заснел себе си и приятелката си да се разхождат по плажа. Той каза, че знае за нейната изневяра, но тя не подозира, че човекът е посветен в нейната тайна. За да отмъсти на измамничката, мъжът предложил да прекара ваканция в спокойна обстановка. Това било част от отмъщението му.

Чарли резервирал скъп хотел и самолетни билети до Бразилия за приятелката си. Въпреки това, противно на нейното убеждение, тя беше тази, която плащаше за всичко, тъй като човекът използвал кредитната й карта, за да плати.

След като видеото беше публикувано, потребителите на социалните медии наводниха секцията за коментари, като преобладаващо подкрепиха действието на Чарли.

@charly.menegatti

Verano, playa y cumbia cheta exclamo la princesa

♬ sonido original - Charly.menegatti

„Този ​​човек трябва да е супергерой“, пише един.

Някои измислиха начини да накажат още повече момичето. Те му предложиха да използва картата на приятелката си, за да купи скъп парфюм или други подаръци, за да бъде пътуването по-пълноценно.