В навечерието на Нова година купонджия в Маунтин Брук, Алабама, се заклещи в гигантска декоративна ваза, предизвиквайки много подигравки в интернет. Видеото, показващо този „трик“, събра милиони гледания в X (Twitter).

Според видеозапис, публикуван в социалните медии от очевидец на име "Casual Thursday", неуспешната каскада се е случила, след като купонджия на име Конър Паджет се е опитал да се покатери в голяма декоративна урна.

На кадрите се вижда как облечен в пуловер мъж натъпква тялото си в контейнер, така че да се виждат само главата и ръцете му.

„Няма да можете да излезете“, извика един зрител.

Прогнозата му се оказа вярна. Всички опити на Паджет да излезе от вазата бяха неуспешни и той ставаше все по-тъжен, докато хората му предлагаха начини да избяга.

„Първоначално той се смееше, но после започва да се разстройва. Жените се опитват да го утешат. Говори се за опит за счупване на избирателната урна“, пише Casual Thurday в актуализирания си пост.

Човек, забит във ваза, ваза, урна, трик, трик, забит в урна, ваза беше счупена, ценна ваза, любопитство, парти, социални мрежиЦял екран
Вазата е счупена с помощта на чук, домашно длето и отвертка Снимка: X (Twitter)

Очевидец написа в последваща публикация, че впоследствие домакинът изпратил свой приятел да вземе чук. В резултат на това Паджет излезе от своя „порцеланов затвор“ с помощта на чук, домашно длето и отвертка. Мъжът бил спасен, а потребителите в социалните мрежи започнаха да се шегуват със ситуацията, в която се намира.

„Мислех, че ще живее в тази ваза цял живот, като рак отшелник“, „Мислех, че се разбира от само себе си, но: не опитвайте това у дома“, пишат коментатори.

Според гости на партито и потребители на социалните медии подмяната на урната може да струва между 500 и 3000 долара.