Американският модел Мая Сиас е завела дело срещу бившия си любовник, популярния пластичен хирург Амар Махмуд. Години наред докторът получавал десетки възторжени отзиви от доволни пациенти, като в същото време е подлагал няколко жени на физическо, психологическо и сексуално насилие, включително бившата си съпруга, а самата Сиас превръща в секс робиня. Сега младата жена страда от ПТСР, безсъние и клаустрофобия.

25-годишната американска певица и моден модел Мая Сиас се срещнала за първи път с 40-годишния Амар Махмуд миналия април на парти в Маями. В първия ден, когато се запознали, мъжът поканил момичето на групов секс с него и партньорката му това време, но получил отказ. „Но бях очарована от него и продължих да общувам“, признава моделът.

И след бърза среща, която се провела в един от най-луксозните ресторанти в Ню Йорк, двойката започнала романтична връзка. Според Сиас нейният любовник я обсипвал с луксозни подаръци и я канил на скъпи пътувания до Маями и Дубай, преди да я покани да се премести в апартамента му на Пето авеню.

Сиас обаче много бързо се натъкнала на тъмната страна на Махмуд, която старателно криел от обществеността. Оказва се, че пластичният хирург страдал от алкохолна и наркотична зависимост.

Освен това мъжът имал проблеми с контрола на гнева и страдал от неконтролируеми изблици на агресия, включително към Мая. Жената е заснела множество удари по лицето и цялото си тяло, включително охлузвания, натъртвания и контузии.

Според Сиас през деветте месеца на връзката им Махмуд не само многократно й създавал скандали и я биел за всяко неподчинение, но и я принуждавал да правят секс. Според жалбата почти всеки ден лекарят приемал наркотици и алкохол, след което принуждавал Сиас да прави секс с него по всяко време на нощта, независимо от нейното желание.

„Махмуд редовно я принуждавал да има сексуален контакт с непознати, въпреки ясните откази. Той буквално я превърна в секс робиня“, казва Лари Хатчър - адвокатът на моделката.

След вечеря на 7 юни 2023 г. с Махмуд, Сиас се събуди посред нощ и го намери да купонясва с три проститутки в апартамента, се казва в съдебния иск. Тя се изправила срещу Махмуд и той избухнал в ярост. Веднага след като непознатите напуснали апартамента, мъжът хвърлил Сиас на пода и започнал да я бие по лицето и тялото, а след това се опитал да я задуши с възглавница, в резултат на което тя загубила съзнание. „Мислех, че ще умра“, признава тя.

Снимка: NY Post

След побоя момичето е с кръвонасядания по цялото тяло, окото й е подуто и не се отваря, а орбиталната й кост е смачкана. Махмуд й се извинил, но й забранил да търси лекарска помощ и я заключил в апартамента, опитвайки се да скрие нараняванията й от обществеността. Той проследявал местоположението й чрез телефона й и я заплашил със сериозни последствия, ако напусне апартамента.

Махмуд е използвал статута си на лекар, за да предпише антидепресанти на Сиас, в допълнение към това, че я е принудил да приема кетамин, за да „я поддържа покорна и отстъпчива“.

Сиас твърди, че след като синините и подуването на лицето й са намалели, мъжът я е завел в клиниката си - Alinea Medical Spa, за да се опита да скрие признаците на нараняване, като инжектирал пълнител в областта около засегнатото око -  мъчителна процедура, която той е извършил без упойка, се посочва в иска.

„Махмуд започна да инжектира филър в областта около подуто ми око, за да скрие следите от побоя. Той не ми постави упойка. Той ме намушка в лицето с игла, усещах как иглата драска по костта“, казва Сиас пред The ​​Post в ексклузивно интервю.

Снимка: NY Post

Насилието, манипулацията и употребата на наркотици продължиха още три месеца след инцидента, казва инфлуенсърката. „По това време бях бита и от жена, която имаше интимна връзка с Махмуд. Освен това зачестиха случаите на изнасилване“, отбелязва моделът.

Сиас споделя, че най-накрая е избягала от Махмуд, след като е отишла в Калифорния за работа и никога не се е върнала, дори е оставила цялото си имущество в апартамента му. Сега тя прекарва почти цялото си време в дома си, страхувайки се за живота си. „Страхувам се, че той ще иска да си отмъсти и да ме убие“, признава тя.

В крайна сметка моделката отишла в полицията, като обвинила Амар Махмуд в психологическо и физическо насилие, системни побои и сексуално насилие. Тя поискала компенсация от мъжа за морални и физически щети в размер на 10 милиона долара.

Пластичният хирург отрича всички повдигнати срещу него обвинения. В момента правоохранителните органи продължават да разследват делото.

Блогърка търси жени, изнасилени от пластичен хирург СНИМКА

Амар Махмуд / Снимка: Alinea Medical Spa

Известно е, че Махмуд вече е обвинен в малтретиране - през 2014 г. той е съден от бившата си съпруга, която твърди, че е упражнил сексуално насилие срещу нея, а също така я принудил да приема хормон на растежа, който ускорява изгарянето на мазнини, защото той не одобрявал фигурата й. Журналистите не разкриват името на жената.

Обвиняемият на свой ред е завел контраиск срещу съпругата си, той твърди, че изявленията й са откровена измислица. Случаят все още се разследва от полицията.

Превод: GlasNews.bg