Мистериозни атаки се случват в село Сан Антонио де Пинтуяку, разположено в района на тропическите гори на Амазонка в Перу. Местните смятат, че са тероризирани от „7-футови извънземни“, за които се смята, че разкъсват лицата им. Подробностите бяха споделени от Daily Star.

Преди месец тръгнали слухове и жителите на селото са се уплашили, те започнали всяка вечер да обикалят района. За да имат по-добър оглед на територията, селяните дори изгорили над 2 хектара дървета.

Според местните "животните", отговорни за нападенията, са високи приблизително 2,1 метра и имат жълти очи. Освен това се твърди, че носят черни бронежилетки и каски с овална форма.

Снимка: Mirror

Изследователят Тимъти Алберино не изключва, че селото може да бъде тероризирано от извънземни или "нехора". Той е провел собствено разследване на мястото на инцидента и е разговарял с момичето, за което се твърди, че е било отвлечено от тези същества.

15-годишната Талия твърди, че е била хваната от мистериозните създания и намушкана в носа със спринцовка. След инжектирането и намазването на лицето с болкоуспокояващ крем, "нечовеците" уж направили "два дълбоки разреза" на врата на момичето. След това свалили шлемовете си и избягали в джунглата.

„Въпреки че не мога да кажа със сигурност кои са престъпниците в Перу, мога определено да потвърдя, че това явление е реално и продължава. Моята хипотеза е, че те са подли хора, които притежават обратно проектирана извънземна технология и може би работят с нечовешката фракция,“ казва Алберино.

Снимка: Mirror

Mirror обаче публикува информация, че не става въпрос за нападение на извънземни.

Алберино също така потвърждава, че в селото "всички са много напрегнати" и мъжете "са нащрек". В същото време той признава, че не вярва в зловеща атака от извънземни същества.

Местните власти също отричат слуховете, пуснати от жителите на селото. Вместо това властите казват, че атаките вероятно са организирани от хора.

„В най-лошия случай това е международна организация на събирачи на органи или сексуални трафиканти, които разполагат със свръхсекретно оборудване и го използват, за да направят нещо много зловещо. Наистина вярвам, че това е, с което си имаме работа“, казва Алберино.

Според медиите на мястото на инцидента е извикана полиция. Полицията предполага, че нападателите са искали да прогонят местните и да им вземат земята. За да изплашат населението, неизвестните могат да използват дронове и различни театрални техники.

Превод: GlasNews.bg