В Япония Satihoko-ya izakaya в Нагоя сервира закуски след шамар. 

Странната услуга е дала тласък на бизнеса, привличайки все повече и повече посетители, желаещи да преживеят болезненото изживяване, съобщава Odditycentral.

Първоначално само един служител на заведението е удрял шамари при поискване, но с нарастването на търсенето ръководството наело няколко момичета, готови да раздават шамари, и дори започнали да начисляват такса от 100 йени (25 гривни - бел.ред.) за всеки шамар.

Първоначално управата на бара таксували хората до 500 йени за избор на служител, който да ги зашлеви. Услугата се харесала не само на местното население, но и на любопитни чуждестранни туристи.

"Колкото по-силно женският персонал ги удряше, толкова по-развълнувани ставаха посетителите. Посетителите не само не се ядосваха, но и се чувстваха по-спокойни след удара. Дори благодариха на служителката, която ги е ударила", отбелязват журналистите.

И както се вижда от видеото, тези шамари не са шега работа. Някои от момичетата наистина „влагали сърце си“, така да се каже, а на посетителите това им харесвало.

В един момент обаче в "Сятихоко-я" решили да се откажат от ударите в лицето и да се съсредоточат върху стандартните услуги.

Компанията публикува реклама, в която призовава хората да не идват при тях с надеждата да получат шамар.

"Syatihoko-ya в момента не удря шамари. Оценяваме вниманието, което получихме, но не можем да позволим посещения с намерение да удряме шамари", се казва в съобщението.

Превод: GlasNews.bg