Майка на две деца е останала с неприятни полу-перманентно татуирани вежди, след като неквалифициран гримьор провали процедурата й с микроблейдинг.

Кристал Уайнсток от Хюстън е заплатила 340 долара за вървежната процедура, при която с инструмент, който на практика прилича на писалка с наклонено острие с 10-12 малки игли в края, деликатно надрасква повърхността, подобно на порязване от хартия. Иглата на инструмента за микроблейдинг много фино имплантира медицински пигмент върху епидермисния слой за кожата с леки одрасквания, като от перо. Това създава фини, реалистични и естествени реснички с тънкостта на косъм.

След процедурата веждите трябва да изглеждат красиви и спретнати за дълъг период от време, разбира се, ако се подходи правилно. За съжаление обаче при Кристал процедурата се провалила, а причината е некомпетентен служител в салона за красота.

"Аз съм заета майка и ми отнема много време, за да се погрижа и за веждите си. Мислех, че микроблейдингът е страхотна идея.", казва жената от Хюстън и допълва: "Оказа се ужасна идея, като видях, че гримьорът ме е татуирал до половината чело, въпреки че каза, че знае как да свърши работата правилно.".

Ето как е изглеждала преди да се подложи на микроблейдинг:



В края на процедурата гримьорката, която е правила микроблейдинга, е казала на Уайнсток да не се отчайва, като се погледне в огледалото. "Когато хвърлих поглед в огледалото, не можех да повярвам на очите си. Беше ужасяващо! На следващата сутрин след процедурата дъщеря ми влезе в стаята ми, за да ме събуди и се изплаши!", споделя Кристал.

Уайнсток казва, че се чувства унизена от случилото се с нея и се надява другите да не направят същата грешка.