Съпруга реши да отмъсти за изневярата на мъжа си.
 
Да разбереш, че партньорът ти е изневерил е ужасно преживяване. Различните хора го приемат по различен начин. Някои страдат тихо, докато други търсят отмъщение.
 
Една жена разкри лудориите на съпруга в язвителна бележка, написана върху матрак, подпрян на стена пред дома ѝ. Тя даде да се разбере, че намеренията ѝ са да се разведе.

Съобщението, написано с червена боя, гласи: „Смених ключалките (името му). Занеси леглото в къщата на (името ѝ). Уличница. Развеждам се с теб. Казах на децата какво направи в нашето легло и те вече не обичат татко."


 
Но не само съседите са видели гневното послание. Жената е споделила анонимно снимка в Reddit, озаглавена „Нека и децата да знаят“.
 
Но потребителите бяха разделени по въпроса дали тя е постъпила правилно.
 
„Защо? Децата не заслужават да знаят, че някой важен човек в живота им е лош.“
 
Втори се съгласи: „Децата заслужават да знаят защо семейството им се разделя. Очевидно трябва да се съобразите донякъде с възрастта им, но децата са по-умни, отколкото мислите“.

Но не всички са за импулсивното отмъщение. „Това е гняв и болка в действие.“ А друг каза: „Да засрамиш партньора си за изневяра - добре, но децата ти заслужават да имат добри отношения с баща им, а не да го мразят за нещо, което няма нищо общо с тях“.
 
Превод: GlasNews.bg