Жена, която се е постарала да прилична на куклата Барби, все още не е приключила с трансформацията си. 28-годишната Ашли (Ashley Kimberly Khloe Skönhet) е модел, а името ѝ означава красота на шведски.

Тя е похарчила £80 000 за операции, за да постигне желания от нея външен вид. До момента тя се е подлагала три пъти на процедура за уголемяване на бюста, две корекции на носа, повдигане на веждите, бразилско дупе, ботокс, както и процедура за постигане на така наречените „лисичи очи“.

Въпреки всичките ѝ корекции Ашли все още не е приключила.

„Следващата ми операция ще бъде премахване на ребра и уголемяване на гърдите, както и намаляване на талията. За много хора видът ми е преувеличен. Но за други съм пример за подражание и жена, която да боготворят. Искам да се чувствам като себе си през цялото време и винаги да правя това, което ми се иска, включително постоянното желание да променям външния си вид," споделя тя.

Ашли е била една на 18, когато за първи път легнала под ножа за уголемяване на бюста. И въпреки че екстремният ѝ външен вид е допринесъл за проблеми в любовния ѝ живот, моделът казва, че не съжалява.

„Единственият грешен избор, който съм направила, е да посвещавам времето си на гаджета, които не заслужават времето ми. Някои мъже искат да излизат с мен заради невероятния ми външен вид, и за да спят с мен. Търся истинската любов и нямам търпение да се омъжа,“ допълва тя

Нейната мечтана работа е да работи с деца. В момента учи психология в университет и има за цел да се дипломира тази година.

„Всичко, което направих, беше добре обмислено и не гледам много на негативните коментари“, обясни тя. "Те не ме засягат ни най-малко, защото, за щастие, съм много сигурна в себе си. Не съжалявам за нищо в живота си - обичам го."

Превод: GlasNews.bg