Нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски заяви, че на тима му липсва Валери Божинов, който напусна през зимата в посока Левски.
"С оглед на мача, който изиграхме с Витоша (3:0) и точките, които имаме, мисля, че сме сигурни за баражите, има още време, но не трябва да се притесняваме за нашето място в групата. Ще се подготвяме за баражите. Първата цел беше да останем в Първа лига, след това целите се вдигнаха, а и отборът се представя добре, ще дадем всичко от себе си в предстоящите мачове.
На "Герена" успяхме да победим Левски, с Лудогорец играхме нападателно, борихме се, имахме своите шансове. Борим се за победа срещу всички отбори", каза нападателят.

@@@

"Не знаех, че съм изиграл 200 мача, казаха ми сутринта преди самия двубой, че ми предстои да запиша мач номер 200. Надявам се да изиграя поне още 100 в елита на България. Валери Божинов липсва на отбора, той показа, че е класен нападател, помогна на отбора да се изкачи в класирането, липсва на отбора, но едни играчи си отиват, други идват, трябва да се справяме и без него. Пак има Валери в отбора", добави бившият играч на Левски.