50-годишен германски турист е бил приет в тежко състояние в болница в италианската провинция Гросето, след като е получил некроза на пениса заради близо 24-часов секс маратон с половинката си.

Според местни медии, като в-к "Република", мъжът е бил приет в състояние на септичен шок, а единственото медицинско решение в неговия случай би било ампутация.

Бившата на легенда от NBA: Правихме любов по 4 пъти секс на нощ, не издържах повече

Германецът, който е бил на почивка в Италия, е бил хоспитализиран в нощта на 10 срещу 11 май. Няколко дни по-късно е бил прехвърлен в интензивното отделение.

В някои медии циркулира информацията, че мъжът е консумирал екстази и други наркотици преди половия акт, което влошило здравословното му състояние, информира novini.bg. Данни от предварителното разследване сочат, че продължителният секс в комбинация с наркотичните вещества в организма му са били ключов фактор да се стигне до некроза на пениса му.

Към момента от лечебното заведение все още не са излезли с официално изявление, но се очаква лекарите да направят по-обстоен анализ на състоянието му, за да проведат подходящото лечение, като най-доброто решение засега остава ампутацията.

Сексът става спорт, предстои европейско първенство