Нова манипулационна разкрива в Пловдив в началото на август една от водещите лаборатории у нас – „Писанец”. Тя ще е разположена в медицинския център на хотел SPS и ще работи всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 ч. За първите си пациенти лабораторията е подготвила специален подарък. До 15 август всеки желаещ може да си направи безплатни изследвания за холестерол и триглицериди, като заплати единствено такса пробовземане от 2 лева.

Така манипулационните в Пловдив вече ще са десет, плюс две в Асеновград. Със своята почти 20-годишна история, висококвалифициран персонал, прецизност и бързина при работа, СМДП „Писанец” е спечелила доверието на пловдивчани. За да гарантират високо качество и точност на медико-диагностичните изследвания, преди няколко години собствениците заменят старите реактиви и апаратура с такива от последно поколение. Това позволява също цените да са конкурентни и напълно достъпни.

В лабораторията работят лекари специалисти по Клинична лаборатория, Микробиология, Вирусология, Паразитология, Трансфузионна хематология, Oбща и Kлинична патология , ръководещи съответните диагностични лабораторни направления. СМДП „Писанец” е предпочитана от водещите медицински центрове в Пловдив и областта, с които си сътрудничи. Броят на извършваните изследвания е изключително голям и се увеличава непрекъснато.

Лабораторията работи седем дни в седмицата. Готови резултати се дават всеки ден. Това е изключително удобство и за хората, на които се налага да пътуват и да предоставят съответните изследвания на границата. За улеснение на пациетите, резултатите могат да се получат както на място, така и онлайн 24 часа в денонощието.

За да се чувствате сигурни в условията на световна пандемия от COVID-19, можете да направят желаните изследвания и без да се налага да посещавате манипулационна. За целта екип от лабораторията ще посети дома ви, предприемайки всички мерки за безопасност.

„Изключително доволна съм от любезното и бързо обслужване. Взимат кръв, без да се усети, за секунда. Бях за хормонални изследвания, за единия хормон се налагаше да лежа 30 мин., за да е коректен резултатът, само те обърнаха внимание. Препоръчвам!”, споделя Зефислава Георгиева.