Случаите на коронавирус в България тръгнаха нагоре, а  настъпването на четвъртата вълна е въпрос на време. Всеки може да се срещне с ковид, но е важно при първи симптоми да се вземат светкавични мерки.

Конкретно за covid-19 може да пресечем болестта още в началото с ивермектин. Още в предходните вълни много хора споделиха, че именно с това лекарство са преборили коронавируса.

Европейската агенция по лекарствата със становище за употребата на Ивермектин

Алиансът по интензивно лечение на първа линия има публикуван протокол за лечение. Проф. Пол Марик от Медицинския Университет на Източна Вирджиния е изготвил специална схема за приемането на иверкектин при симптоми на вируса, пише novini.bg.

ВАЖНО: Не трябва да се пренебрегват професионалните медицински съвети. Информацията не трябва да замества диагностика или лечение, на който и да е пациент.

Взима се  0.2 мг/кг на доза* — една доза дневно за минимум 2 дни, като дневният прием продължава до 5 дни. Препоръчително е да се приемат още Витамин D3 4000 МЕ/ден,  Витамин C 2000 мг 2-3 пъти дневно, Кверцетин 250 мг два пъти дневно, Цинк 100 мг/ден,   Мелатонин 10 мг преди лягане и Аспирин 325 мг/ден, ако не е противопоказано.

*Пример за човек, тежащ 60 кг (телесно тегло): 60 кг × 0,2 мг = 12 мг – моля вижте таблицата за превръщане, за да изчислите подходящата доза ивермектин.

„Ивермектин" за хора не е като този за животни

Тодор Батков преборил коварната зараза. Оправил се с "Ивермектин"