Холивудската звезда Джордж Клуни се "самопредложи" на търг, озаглавен Good Evening. Актьорът организира благотворителен аукцион за "интимна вечер" следващия месец (септември) в Ню Йорк, включващ вечеря за двама с негово участие, обща снимка и посещение на частно светско събитие в компанията му.

Лотът започна от начално наддаване от цена от 10 000 долара, но към момента вече е на 32 000, като самият Клуни не крие желанието си сумата да мине 60 000. Наддаването ще приключи на 20 август, а всички приходи от него ще отидат в подкрепа на благотворителната му организация Clooney Foundation For Justice (CFJ) - "Клуни за правосъдие", която се бори за справедливост и човешки права по света.

Самата вечеря ще се състои в 18.30 на 24 септември в Ню Йорк. От фондацията разкриват, че "имат множество програми (TrialWatch, Waging Justice for Women и The Docket), посветени на постигането на справедливост за най-уязвимите хора по света". Обикновено подобни събития са с ограничено присъствие само до частните членове на Charitybuzz, които организират търга.