Джеки Чан сподели актуална информация за здравословното си състояние, след като феновете бяха обезпокоени от скорошна снимка на актьора.

Чан, който току-що навърши 70 години, присъства на събитие миналия месец и беше заснет на сцената.

Феновете побързаха да отбележат, че звездата "изглежда по-възрастна" от обикновено, тъй като Чан е с посивяла коса и бяла брада.

Очевидно е, че след като Чан е вече на 70 години, със сигурност не е изненадващо, че има сиви коси.

Но някои фенове казаха, че актьорът изглежда по-слаб от обикновено, като мнозина се опасяваха, че може да има някакви здравословни проблеми.

Един човек написа в X: "Не мога да повярвам, че Джеки Чан е остарял до такава степен".

А друг добави: "Пичът остаря с 20 години за 5 години! Последния път, когато го видях, изглеждаше млад!"

Междувременно трети написа: "Това е лудост. Някои знаменитости не можеш да си представиш, че остаряват. Техните главни роли просто остават с теб. Но все още мисля, че той може да рита задници като останалите."

Сега самият Чан отговори на спекулациите в публикация за 70-ия си рожден ден.

"До всички мои най-скъпи приятели и фенове от цял свят", написа той във Facebook.

"Още преди днешния ден много приятели ми напомняха: "Джеки, ще бъде 70-ият ти рожден ден!".

"Всеки път, когато чуех това число, сърцето ми спираше за секунда - аз вече съм на 70 години? След като се съвзема от шока, второто нещо, което ще ми дойде на ум, е една поговорка, която големият ми брат, Саммо Хунг, веднъж каза: "да можеш да остарееш е щастие". Особено за нас, каскадьорите, не знаем какъв късмет е да можем да остаряваме."

Говорейки за снимките от събитието, той добави: "Неотдавна много приятели видяха мои скорошни снимки в интернет и се притесниха за здравето ми.

"Искам да се възползвам от тази възможност, за да съобщя на всички: Не се притеснявайте! Това е само поява на персонаж за последния ми филм. Героят изисква да имам бяла коса, бяла брада и да изглеждам стар.

"През годините винаги съм бил готов да опитам нови неща за даден филм, без значение дали става дума за предизвикателна каскада или за революционна поява на даден герой. В развлекателния бизнес съм от 62 години и ценя всеки момент, защото съм щастливец, че снимам и днес."