Разследването за смъртта на Матю Пери продължава да навлича неприятности на различни знаменитости. InTouch съобщава, че вече втора популярна личност в средите е свързана с инцидента, но също както при Брук Мюлер, и нейното име за момента се пази в тайна от полицията.

Според информацията, отново става дума за жена, като има доказателства под формата на снимки, които потвърждават, че тя е била заедно с Пери в кабинет на лекар, предписващ му кетамин. Жената е описана като "без зависимости", но и като "ходеща аптека с лекарства".

"Ако федералните имаха възможност да вземат телефона й, най-вероятно щяха да намерят разговори за лекарства и въпроси от типа на: как мога да получа допълнително. Това определено няма да изглежда никак добре за нея", посочва източникът на изданието.

Иначе вече е ясно, че първата знаменитост, заподозряна в съучастие към смъртта на звездата от "Приятели" е бившата съпруга на Чарли Шийн - Брук Мюлер. Разследването е показало, че двамата са се сближили изключително много след общия им престой в клиника за рехабилитация.

Все пак в доклада е уточнено, че тя не е била арестувана при обиска в дома й, тъй като е пожелала сама да помогне и е сътрудничила напълно на криминалистите.

Възможно е обаче срещу нея да бъде повдигнато обвинение за в бъдеще, тъй като очакванията са това да бъде сторено, след като се натрупат достатъчно доказателства срещу няколко души, заподозрени, че са "спомогнали" по какъвто и да е начин кончината на Пери.

Проблемите на Мюлер със зависимостите излязоха на бял свят още преди повече от десетина години, след като през 2011 г. премина рехабилитация, а по-късно и децата й от Шийн бяха отнети заради подозрения за нови злоупотреби със забранени вещества. Тя има двама сина близнаци от актьора - Боб и Макс.