торият по големина син на Анджелина Джоли и Брад Пит Пакс Джоли-Пит беше откаран по спешност в болница, след като получи нараняване на главата след тежка катастрофа в Лос Анджелис в понеделник.

20-годишният младеж карал по булевард "Лос Фелиз" около 17:00 часа с електрическия си велосипед, когато се блъснал в задната част на кола, казаха източници от правоприлагащите органи за TMZ. 

Пакс, който не е носил каска по време на катастрофата, след това е бил транспортиран до близката болница, след като се е оплакал от нараняване на главата и болка в бедрото след удара, добавя изданието.

Съобщава се, че Пакс вече е в стабилно състояние и се очаква да бъде изписан от болницата във вторник.

Първоначално лекарите се страхували от лек мозъчен кръвоизлив, каза изданието, въпреки че пълната степен на нараняванията му не е ясна към момента.

Източници казаха на TMZ, че Пакс се е приближавал до кръстовище, когато се е блъснал с мотора си в друго превозно средство, което е било спряло на червен светофар.

Съобщава се, че другият шофьор е излязъл от колата, за да провери как е Пакс, преди спешните служби да пристигнат на мястото.

Въпреки че не е ясно къде Пакс се е сблъскал с превозното средство, случайни минувачи казаха на изданието, че главата му е била ранена при инцидента.

Пакс е едно от шестте деца, които бившите Анджелина и Брад споделят заедно.