Руският астролог Тамара Глоба в прогнозата си за есента предупреждава, че всичките 12 знака на Зодиака ще бъдат изправени пред труден, но светъл период. Те ще могат не само да натрупат опит в избраната от тях сфера на работа, но и да преживеят романтични моменти и успех, ако преди това не са се колебали да излизат публично.

Астрологът предсказва, че не всеки ще бъде благословен с фантастичен късмет. Само три зодии ще могат да получат сърцето на Фортуна и нейните дарове. Сред тях, макар и с известни резерви, ще бъдат Лъвовете, Близнаците и Водолеите, които ще могат да забравят за трудностите и личния негатив поне за 30 дни.

Близнаци

Въздушният знак ще трябва да работи добре в екип, което ще демонстрира на ръководството креативността и таланта на Близнаци. Така до края на месеца джобовете на знака ще се попълнят със сериозен бонус, възможни са публични изяви с последващи бизнес предложения.

Глоба прогнозира, че Близнаците ще имат толкова пари, колкото им трябват, така че ще има възможност за закупуване на недвижим имот. Неомъжените Близнаци имат добри шансове да намерят другата си половина и да узаконят връзката, но дали да направят това или не, зависи от тях самите, смята Глоба.

Лъв

Глоба не съветва огнените царе на Зодиака да заминават далеч и дълго през септември, защото целият им късмет е свързан с родните им места.

Според астролога първите седмици от месеца може да изглеждат трудни, но това впечатление ще се промени с времето. А успехът, който Лъвовете толкова дълго търсят, ще дойде в средата на месеца.

Лъвовете ще могат да изберат какво искат, преместване в друга област или повишение на старата си работа. По един или друг начин те ще получат печалба, която дори самият знак ще счита за достойна за себе си. Глоба предупреждава, че трябва да бъдете малко по-меки с другите, тогава тяхното обожание ще стане още по-силно.

Водолей

Знакът ще балансира през целия месец между романтиката в личния живот и успехите в професионалната сфера. Независимо с какво работят Водолеите, Глоба ги съветва да не пропускат шансовете, които им дават звездите. Въпреки че изкушението да забравите за известно време за работата ще бъде голямо, особено през втората половина на септември.

Според астролога, след като помислят, Водолеите ще намерят баланса между процъфтяващата кариера и искрящия с нови краски личен живот. Ако представителите на знака изберат личен живот, те могат да намерят истинската любов. Още повече че приходите на знака така или иначе ще се увеличат до края на годината, смята тя.