Астрологът Елинор Гинзбург изготви прогноза за китайски хороскоп до края на 2024 г. Според специалиста този период обещава много приятни събития и уникални възможности. В края на годината представителите на някои знаци от източния хороскоп ще могат да изпитат особеното благоволение на звездите.

Септември, октомври, ноември и декември ще бъдат особено благоприятни за родените в годините на Плъха, Коня и Маймуната: те ще изпитат влиянието на благоприятен период и ще изпитат невиждан успех. Остава само да се възползвате от възможностите, които се появяват в различни области на живота.

Енергиите на покровителя на годината - Зеления дървен дракон - ще подкрепят онези, които не се страхуват от промяната и са готови да поемат отговорност за живота си. Останалата част от 2024 г. обещава да бъде наситена със събития, но най-важното е да следвате знаците на съдбата и да не ги пропускате.

Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

За Плъха краят на 2024 г. ще бъде време на невероятни възможности. Още през септември ще се отворят нови хоризонти в професионалните дейности. Плъховете ще имат шанс значително да подобрят финансовите си дела, да подпишат важни договори или да намерят работа, за която отдавна са мечтали.

Останалата част от годината ще бъде изпълнена с продуктивност и нови перспективи. Важно е да не се страхувате да вземате смели решения и да се доверите на интуицията си, която ще ви помогне да избегнете грешки.

Личното щастие също няма да заобиколи Плъха. През септември са възможни съдбовни срещи, които могат да преобърнат личния ви живот. Любовта и хармонията ще съпътстват този знак през цялата есен.

През ноември и декември се увеличават шансовете за укрепване на романтичните връзки или началото на нов, жизнен романс. Важно е да бъдете искрени и да не се страхувате да покажете чувствата си.

Астрологът Елинор Гинзбург препоръчва да използвате този период за подобряване на отношенията с близките и за прекратяване на стари конфликти. Това ще ви помогне да установите хармония в личния си живот и да осигурите успех в бизнеса.

Кон (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Родените в годината на Коня ще изпитат значителни промени в края на 2024 г. Септември ще бъде началото на нови успехи, особено в професионалната сфера.

Представителите на този знак могат да разчитат на кариерно израстване, нови предложения или стартиране на собствен бизнес. Важно е да не се страхувате да покажете лидерски качества и да поемете отговорност за колективни проекти.

Есенните месеци ще бъдат белязани от успехи в личния ви живот. Конят ще има шанс да укрепи съществуващите връзки или да започне нови, изпълнени със страст и хармония.

Ноември и декември ще бъдат особено благоприятни за онези, които се стремят да създадат семейство или да подобрят отношенията си с партньорите. Конят ще се чувства по-уверен и ще може да привлече вниманието на важни хора.

Специалистът препоръчва да не пропускате възможности за личностно израстване. Обучението, развитието на нови умения и саморазвитието ще помогнат на Конете да постигнат високи резултати и да придобият увереност в своите способности.

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

За Маймуната краят на 2024 г. ще бъде изпълнен с динамика и неочаквани обрати. През септември са възможни неочаквани предложения, свързани с работа или бизнес. Това е подходящ период за разширяване на бизнес контактите, стартиране на нови проекти или смяна на сферата на дейност. Звездите са благосклонни към тези, които не се страхуват да експериментират и да търсят нови пътища за развитие.

Личният живот на Маймуната също ще бъде белязан от късмет. През октомври и ноември са възможни приятни изненади, свързани с романтични връзки. Това е времето, когато представителите на тази зодия могат да намерят своята половинка или да заздравят вече съществуващи връзки. Важно е да сте отворени към нови запознанства и да не се страхувате да поемате инициатива.

Маймуните се насърчават да използват останалата част от годината за пътуване и саморазвитие. Това ще ви помогне да разширите хоризонтите си и да намерите нови източници на вдъхновение.