Любопитни кадри на паркирани из улиците на наш град коли успя да предизвика вниманието на потребителите на социалните мрежи.

Дама разпространява снимки, на които се виждат три машини, които се намират плътно една до друга.

Ламарините на синичък "Мерцедес" и други две машини изглежда се допират, а случката от Стара Загора буди недоумението, но и разсмива.

"Кой каза, че нямало място за паркиране? Имаш ли желание, винаги ще си намериш", отбелязва Теодора Бойчева. "Със сигурност това паркиране е направено с много ярост! Разсъждавахме доста снощи над видяното, само не успяхме да си обясним как е излезнал от колата", допълва тя.

Кадрите предизвикват вълна от реакции, а старозагорци се опитват да отгатнат причината за необикновената ситуация, която с лекота може да изправи косите на всеки водач, страдащ от щетите при паркиране.

"В Стара Загора масово се паркира неправилно. Място за примерно 4 коли се заема от три. Ако на човека му е писнало, да няма къде да паркира,(особено ако е пред блока,където живее)нормално е да го направи - с цел да се усетят", предполага Мария М.

"Работата не е добре", мрачно констатира Здравко Л.

Други граждани смятат, че нищо не е такова, каквото изглежда. Те предполагат, че машините са на един и същи собственик и са паркирани от него по този наглед странен начин.

"И двете коли са си негови може да си спира както си иска", твърди Теодора Т.

Снимки: Теодора Бойчева