„Живият Нострадамус“ Атос Саломе от Бразилия предупреди за „тъмно бъдеще“ и прекъсвания на тока. Мъжът, който твърди, че може да вижда в бъдещето, предупреди хората да внимават за магнитен слънчев лъч, който може да се насочи право към Земята.

Човекът стана известен като "живия Нострадамус" благодарение на своите предсказания, много от които той твърди, че са се сбъднали, пише Daily Star. Той вярва, че благодарение на своите екстрасензорски способности лесно е предсказал смъртта на кралица Елизабет II миналата година и покупката на Twitter от Илон Мъск. Сега той предупреждава за изхвърляне на коронална маса (CME), което може да удари света и да причини глобални прекъсвания на електрозахранването. Според него още следващия месец ще се появи слънчев лъч, който ще донесе три дни тъмнина.

Нощно небе, звездно небе, слънчев лъч, пространство, слънце, изблик на енергия, прекъсване на електрозахранването, три дни тъмнина, Атос Саломе, жив Нострадамус, предсказание, ново бедствие,Цял екран
37-годишният Атос Саломе от Бразилия, наричан "живият Нострадамус" Снимка: athos_salome/Instagram

CME, плазмени и магнитни импулси, излъчвани от Слънцето, са причинявали хаос на сателити и електрически мрежи в миналото, но гадателят предупреждава, че може да настъпи „пълно слънчево затъмнение“.

„Статията разглежда теориите на конспирацията около Трите дни на мрака, съвпадащи с пълното слънчево затъмнение на 8 април 2024 г., и пораждащи опасения относно изхвърлянето на слънчева коронална маса (CMEs). Изблици на плазма и магнитно поле могат да засегнат Земята, прекъсвайки комуникационни системи и електрически мрежи и сателити", каза Саломе.

Човекът, който стана известен като "живия Нострадамус"

37-годишният Атос Саломе е роден в Клаудио, малък град в щата Минас Жерайс (Бразилия).

Мъжът стана водещ специалист в света на парапсихологията. Атос Саломе има над десет години опит като изследовател на паранормални явления и анализатор, както и професионално обучение по парапсихология.

Нощно небе, звездно небе, слънчев лъч, пространство, слънце, изблик на енергия, прекъсване на електрозахранването, три дни тъмнина, Атос Саломе, жив Нострадамус, предсказание, ново бедствие,Цял екран
Човекът се превърна във водещ експерт в света на парапсихологията Снимка: Daily Star

Саломе е най-младият известен изследовател на паранормални явления в Бразилия. Той влезе в светлината на прожекторите, след като направи няколко точни прогнози. Една от тях е известната му прогноза за избухването на пандемията от COVID-19 през 2020 г., която той сподели на известен пастор чрез месинджър през 2012 г., пише Issue Wire.