Сняг се сипе на любимо място в Родопите, намиращо се съвсем близо до Пловдив.

Снежинки падат около хижа "Здравец", а цялата местност вече е побеляла - истинска зимна приказка. Това показват кадри от камери, които излъчват в реално време.

Видео от мястото, което е предпочитано от пловдивчани за бързо "бягство" от града, вижте ТУК. Хижата се намира на надморска височина от около 1300 метра.

Пиян стреля в пловдивско заведение!

Със застудяването по-късно през деня в много райони от Северна България и високите котловинни полета на Западна дъждът ще преминава в сняг. Преди обяд в североизточните райони от страната ще има условия за поледици. Към 14 часа температурите ще бъдат от минус 2° в Североизточна България до 8°-9° на места в Южна, в София 1°-2°. През нощта срещу вторник в почти цялата страна ще вали сняг и ще се образува снежна покривка. Ще духа северозападен, в Източна България север-североизточен вятър, с който ще продължи да прониква студен въздух и ще има снежни виелици.

Тийнейджър с БМВ отнесе бордюр - оказа се пиян

 Припомняме, че по-рано днес АПИ предупреди шофьорите за очакваното застудяване. По-късно през деня в много райони от Северна България и високите котловинни полета на западната част на страната дъждът ще преминава в сняг. В областите Добрич, Разград, Силистра и Шумен има условия за заледявания. От АПИ призовават шофьорите да тръгват на път с подготвени за зимни условия автомобили.

Разлята нафта: Две коли се обърнаха, трета е в канавката на пътя София-Варна

"Геройство" в Капана! Посегнаха на всички паркирани коли СНИМКИ