35-годишната британска певица Адел призна, че се е омъжила за 41-годишния си приятел, спортния агент Рич Пол. Певицата обяви, че се срещат още през 2021 г. 

Тя се раздели с първия си съпруг Саймън Конеки през 2018 г., а разводът им беше финализиран през 2021 г.

От миналата година се носят слухове, че Адел се е омъжила. И тя често наричаше Пол „съпруга ми“.

Сега стана ясно, че е потвърдила брака си в комедийното шоу на най-добрия си приятел Алън Кар в Лос Анджелис, съобщава Daily Mail.

Един зрител каза: „Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Лос Анджелис тази вечер и Адел беше в публиката. Алън попита тълпата дали някой се е женил наскоро и Адел извика „Да“.

Друг зрител добави, че шоуто е „малко и интимно“ и потвърди, че Адел е потвърдила брака, като е отговорила с „да“ на въпроса на Кар.

"Адел седеше точно зад мен с приятел и си прекарваше страхотно. Охраната й дойде само да й донесе закуски. Не я интересуваше дали хората знаят, че е там. Тя прекъсваше Алън и правеше шеги - в крайна сметка те са най-добри приятели", каза източникът.

Адел, Ричи Пол, гаджето на АделЦял екран
Адел и Рич Пол Снимка: Getty Images

Миналия месец 41-годишният Рич беше свенлив, когато го попитаха дали се е оженил за Адел, като каза, че те са си „помагали взаимно“ през цялата им двугодишна връзка.

Говорейки по CBS Mornings, Рич каза за своята партньорка: „Тя беше страхотна, мисля, че ще се съгласи, че определено сме си помогнали. Аз съм на добро място, ние сме на добро място. Щастлива. Тя е страхотна. Тя е подходяща за мен. Страхотни сме. Много си подхождаме."

Ричард каза: „Можете да говорите каквото искате“, добавяйки, че предпочита да не обсъжда личния си живот.

Двойката за първи път обяви връзката си публично през юли 2021 г., когато седяха заедно по време на мач от НБА.

Носителката на награда Грами носи крушовиден диамантен пръстен на левия си безименен пръст от около година. Преди това, когато я питаха за това, тя отговаряше, че не е годежен пръстен, а просто харесва скъпи бижута.