На 23 януари 2024 година, в столичен елитен ресторант и пред погледите на своите най-близки, Андреа отпразнува не само своя рожден ден, но и направи премиера на музикалния си проект “Miss Me When I’m Gone”.

Събитието, отбелязано с голямо вълнение, се проведе не само в лично присъствие на изпълнителката, но и бе излъчвано на живо в TikTok и Instagram, достигайки до почитателите на изпълнителката по света. Този проект е пореден важен момент в кариерата на Андреа, тъй като с него тя продължава да достига до своите англоезични фенове из целия свят.

“Miss Me When I’m Gone” е заснет в космополитния град Истанбул през 2023 година и разкрива нов, по-международен аспект на нейната музикална идентичност. Особено любопитното в новия музикален клип е участието на известния турски актьор Емре Йозмен, познат от множество турски филми и сериали. Неговото присъствие допълва артистичния образ на песента и клипа, като придава допълнителен чар и международно излъчване на проекта.

Този вълнуващ музикален проект е създаден от екипа на Global Records, известни с работата си с най-успешните международни румънски изпълнители. Сътрудничеството с този престижен продуцентски екип е знак за сериозните намерения на Андреа да продължи да пробива на международната музикална сцена и да достигне до нови аудитории.

Премиерата, която съвпадна с рождения ден на Андреа, бе наситена с емоции и очаквания. Видеото беше пуснато на живо в YouTube канала Andrea Production в 20:00ч., където феновете имаха възможността да станат част от този специален момент заедно с изпълнителката.

Проектът “Miss Me When I’m Gone” не само засилва позициите на Андреа на международната музикална сцена, но и подчертава нейната уникалност и амбиция да разширява границите на своето изкуство. Той представлява една нова страница в нейната кариера, която обещава още повече успехи и признание в световен мащаб.