Intelligent Music Projects са супергрупата, която ще представи България на Евровизия 2022 с песента "Intention".

Групата ще участват в първия полуфинал във вторник, 10 май в Торино. Създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на песните на групата доктор Милен Врабевски споделя в интервю за пловдивско радио, че изключително доволен от подготовката за Евровизия.

„Огромен интерес има към нас. Имаме изключително много участия пред публика и медии. В момента представяме на живо, в акустична версия парчето в Загреб и Белград. Очакваме този интерес да продължи да се засилва“, каза доктор Милен Врабевски.

Доктор Врабевски споделя, че песента "Intention" е за хората, които искат да прогресират. „Първо трябва да преодолееш войната вътре в себе си. И да се превърнеш в човек, който живее за другите хора, тоест – индивид с мисия. А „Намерение“ е игра на думи, защото имаме намерение да спечелим Евровизия. Затова поставихме на преден план точно това заглавие“, обясни още доктор Врабевски.

Той подчерта, че песента на България се харесва от професионалните музиканти. Доказателство са получените до момента 34 видеа от топ рок звезди, които пожелават успех на Intelligent Music Projects на Евровизия 2022. Сред тях са всички музиканти от Nazareth, половината членове на легендарните групи Rainbow, Black Sabbath, Judas Priest и др. Подкрепа е получена още и от Джон Пейн от Asia и Саймън Филипс, които са участвали в албуми на българската група, а също и от много други звезди от световна величина.