41-годишната американска певица Бритни Спиърс заяви, че е намерила алтернатива на инжекциите с ботокс. Певицата, която отдавна не е излизала на сцена, публикува ново видео. В кадъра тя, с пластир Sio Beauty на челото, говори за неуспешния опит от използването на популярна процедура против стареене в една от клиниките за красота в Лос Анджелис.

Спиърс каза, че си е направила инжекции с ботокс преди много години, което я е довело до "катастрофални последици". Според нея челото й е било подуто, а единият клепач е увиснал и е станал много по-нисък от другия. Знаменитостта казва, че изглеждала като пребита.

„Никой не ме видя две седмици. Сестрите на приятеля ми решиха, че е смешно и се смееха, но бих искал да видя какво биха направили, ако някой причини това на лицето им. Добре... може би във филм като „Just Go With It“, където веждите на момиче са разбъркани, е смешно. Но не и в реалния живот, когато едното око е черно-синьо и много по-високо от другото. Плаках и после си помислих, кога ще мине това?“, пише певицата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Maria River Red (@britneyspears)

Преминала през подобно травматично преживяване, артистката измисли други начини да запази младостта си и сега се спря на лепенки. Твърди, че това е най-доброто нещо, на което е могла да се натъкне.

"Споделям това, защото наистина действа. По дяволите ботоксът", категорична е тя.

Както обикновено през последните месеци, Спиърс забрани коментарите към публикацията.