Музикантът Джон Бон Джоуви призна, че не е гледал хитовия сериал Stranger Things на бъдещата си снаха Мили Боби Браун. Но когато тя започнала да се среща със сина му Джейк, той все пак си го изгледал. 

Говорейки за плановете на 21-годишния си син да се ожени за 20-годишната актриса, която стана известна в научнофантастичния хорър сериал на Netflix на 12 години, Джон Бон Джоуви, похвали двукратно работната етика на номинираната за Еми актриса, пише Daily Mail.

„Не познавах Stranger Things много добре, мисля, че това е шоу за различно поколение, но се възхищавам на работната етика на Мили Боби Браун“, каза той в интервю.

Рок музикантът сподели, че Мили е истинска филмова звезда. И отиде с нея на премиерата на новия й филм „Девицата и змеят“. Джон харесва избраницата на сина си.

Джон Бон Джоуви, Мили Боби Браун, Джейк Бонджови, Доротея ХърлиЦял екран
Джон Бон Джоуви със съпругата си Доротея Хърли и Джейк Бонджови с годеницата си Мили Боби Браун Снимка: Getty Images

„Радвам се за него. Това са двама млади хора, които преследват една мечта“. Музикантът призна, че не се смущава от факта, че Джейк и Мили са решили да се оженят на толкова млада възраст, защото родителите на Браун също се запознали, когато били много малки. А самият той се запознава с бъдещата си съпруга в гимназията. Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли бяха заедно девет години, преди да се оженят през 1989 г. в Лас Вегас в известния Бял параклис. Двойката има четири деца: Стефани, 30, Джеси, 28, Джейк, 21, и Ромео, 19.

"Това, което се случва в момента, е извън контрола и на четиримата като родители, но те са добри деца. Ще се разберат", завърши той.

Мили Боби Браун, Джейк БонджовиЦял екран
Джейк Бонджови и Мили Боби Браун Снимка: Getty Images

Що се отнася до това дали Джон Бон Джоуви ще участва на сватбата на сина си, той все още не знае. Мили Боби Браун вече сподели, че би искала да му даде почивен ден, за да може музикантът спокойно да се наслади на тържеството. Но Джон се шегува, че всичко зависи от количеството вино, което изпие.