Емилия публикува един от най-дългоочакваните дуети с покойния вече Денис Теофиков - „Пак ще се броиш“. Видеото е направено като криминале и е продължение на предишни проекти на двамата изпълнители.

В проекта участват актьорите „Под прикритие“. Михаил Билалов, който изигра култовия мафиот Джаро, е в ролята на Майката. Мариан Вълев, познат като Куката, тук е наречен Немеца, а също и Башар Рахал, който е отрицателен персонаж.

Само за часове видеото събра над 100 000 гледания и продължава да трупа още.

"Да, време е. След толкова много събития в живота ни смело мога да заявя, че това е проекта на живота ми до този момент! Не съм си представяла, че в дни на пандемия ще можем да съберем токлова голям и работещ екип. Благодаря на всички актьори за професионализма и отделеното време! На каскадьорите, които бяха мега яки! На всеки, който беше с нас и до нас! Денис... Ех, Денис... Какви планове имахме да представим подобаващо дуетите ни, но ние си правим планове, а Господ за нас има други. Точно тогава, преди почти 10 месеца, разбрах за Жоржина. Не беше лесно. Бяха дълги и тежки снимачни дни, но всичко си заслужаваше. Всеки един момент си струваше! Всички много работихме за този резултат. Вярвам,че ще усетите емоцията и ще оставим следа в сърцата ви“, написа в социалните мрежи певицата вчера.

Вижте видеото: