Поп-фолк и джаз певицата е доволна от своето представяне в Нощта на дуетите в развлекателното шоу "Като две капки вода".

"
Досега нейният образ не се е падал на нито един от участниците.
" – факт, който Есил Дюран изтъква.

Миналата седмица в "Като две капки вода" Есил Дюран изпълни емблематичното парче на Глория и Азис "Не сме безгрешни", с което изправи публиката на крака. За Нова Телевизия талантливата изпълнителка сподели емоциите си от участието в любимото шоу за преобразявания и разкри кое я затруднява най-много в имитациите.



"Бях много развълнувана заради присъствието на Глория в залата. Установихме, че никой в 10-годишната история на „Капките“ не я е имитирал. А това е Кралицата на попфолка. Това е първата попфолк певица, издигната на пиедестал, която продължава да се държи респектиращо и да твори." – разказа тя.

"Не бях сигурна какво точно да откроя в образа й. Какво да извадя на преден план. На всичкото отгоре тя седеше точно срещу мен, а Азис пееше до мен. Кралят и кралицата на попфолка, а аз – по средата! Беше много вълнуващо! Глория прие с широка усмивка моята имитация. Беше много великодушна, топла и сърцата, през цялото време танцуваше изправена!" - допълни още Есил.

Певицата безсъмнение приема всички трудности в имитациите и се старае да даде най-доброто от себе си.

"Затрудненията в "Като две капки вода" са ясни, но аз не съм отишла там, за да ми е лесно. Още в самото начало казах, че трудните пътища са моите пътища. По-добре се чувствам, когато имам да изпълня дадена задача." - обяснява Дюран.