Новото музикално видео на Преслава и Константин, което се появи съвсем наскоро, бе свалено от най-голямата платформа за видеосподеляне, а именно YouTube.

"Сладкото зло", както е озаглавен сингъла на хитовите изпълнители, пожъна огромен успех - за седмица събра милиони гледания и се нареди в трендинг класацията "Набиращи популярност" в платформата YouTube. Преди дни обаче, видеоклипът бе свален, а меломаните смятат, че това се дължи на хакерска атака или неуредени авторски права.



Към днешна дата атрактивното видео към сингъла отново е онлайн и е заело челна позиция в музикалните класации, а самите изпълнители не коментираха неприятната ситуация с премахването на видеото им от официалния Ютуб канал на Преслава.

"Сладкото зло" е по музика и аранжимент на хитмейкъра Даниел Ганев. За текста са се погрижили Анастасия Мавродиев и Росен Димитров. Режисьор на видеото е Виктор Антонов - Рик.

Майката на Преслава се молила на Господ да има дъщеря

Известно е, че освен успешен дует, Преслава и Коцето имат и едно от най-дългогодишните приятелства в светските среди. Двамата често пътуват заедно на екзотични дестинации и споделят видеа и снимки в социалните мрежи, обикновено освен техните половинки компания им прави и фолк певицата Софи Маринова.