Британската певица и автор на песни Лили Алън призна, че печели повече пари от продажбата на снимки на краката си в OnlyFans, отколкото от музиката си. Тя разказа за това в мрежата на X.

Наскоро, на 25 октомври, Лили публикува няколко снимки на краката си на страницата си в мрежата на X, заедно с линк към профила си в платформата за възрастни. Един от потребителите на мрежата реагира на публикацията.

„Представете си да сте една от най-големите поп звезди/музиканти в Европа и след това да бъдете намалени до тази позиция“, написа той.

Певицата сподели този туит и отбеляза, че има почти 8 милиона слушатели на месец в Spotify. Въпреки това, тя все още печели повече от снимки на крака.

„Представете си, че сте артист с почти 8 милиона слушатели на месец в Spotify, но печелите повече пари с 1000 последователи на снимки на краката си. Не мразете играча, мразете играта“, написа Лили Алън.

Лили Алън - какво се знае за нея

Лили Роуз Беатрис Алън е английска поп певица, автор на песни, актриса, еко-активистка и феминистка. Тя започва кариерата си през 2005 г., а първият хит е сингълът "Smile".

Billboard отбелязва, че към момента на публикацията цената на месечния абонамент за страницата на Алън в платформата за „възрастни“ е била 10 долара. Според тези изчисления Алън трябва да печели около 10 000 долара на месец в сайта. През 2023 г. броят на артистите, които са спечелили $10 000 или повече от възнаграждения за стрийминг в Spotify, е около 66 000.

Според журналистите дневните стриймвания на Лили Алън в Spotify към 17 октомври са били около 851 623. В този случай платформата би й платила общо 4077 долара на ден. В същото време тази сума се разпределя между артиста, издателя, собственика на авторските права и организациите, които защитават правата на музикантите.

Превод: GlasNews.bg

Модел от OnlyFans се пенсионира на 28 - изкарала $67 млн. за три години

Медалистка от Олимпиадата призна: Да, имам профил в OnlyFans СНИМКИ

Арестуваха полицай в САЩ за участие в клип за OnlyFans

Издирват украинска OnlyFans звезда в Русия. Защо?

Уволниха учителка заради профил в OnlyFans

Уволниха млада жена от работа, след като откриха профила й в OnlyFans