Mлада жена е била уволнена от корпоративната си работа, след като шефовете й са открили тайния й акаунт OnlyFans. 

Ани Найт, на 26 години, сподели своя случай в SBS' Insight, като казва, че е шокирана, че е била освободена от корпоративната длъжност. 

Найт, която твърди, че е в топ 0,4 процента от създателите на OnlyFans, каза, че е имала опасения, когато за първи път се е осмелила да влезе в платформата, но не е смятала, че всъщност ще загуби работата си.

"Да, това определено беше моята грижа номер едно, когато за първи път стартирах акаунта си. И последното нещо, което исках, беше да ме уволнят, ако някой намери моят OnlyFans“, споделя тя.

За съжаление на Найт, тези страхове се материализират няколко години по-късно, пише Daily Mail.

Току-що бях започнала нова работа. Бях на петия ден и всъщност се прибрах вкъщи болна този ден и получих имейл с прекратяване на договора“, обяснява тя. 

Имейлът съдържа екранни снимки от нейния акаунт OnlyFans, заедно с три причини за нейното уволнение. 

Посочените причини включват обвинения, че тя невярно е твърдяла, че има страничен бизнес, не е поискала разрешение от компанията да управлява тази "странична дейност" и е споделяла „онлайн порнографски изображения“ на себе си с „груб език“.

В рамките на един месец Анабел направи хиляди и продължи да го използва през следващите 18 месеца като страничен проект към работата си на пълен работен ден, средно 1794 долара на месец. Сега тя прави около $969 на ден, споделяйки свои дръзки снимки онлайн.

„Доволна съм, че [бях уволнена] до известна степен, сега съм много по-щастлива и имам много повече свобода“, казва Анабел пред Jam Press. Сега печеля значително повече, отколкото на другата работа.

По-рано тази година Ани се появи в Шоуто на Кайл и Джаки О, за да обсъди нейните лудории с оценка X и се похвали, че е спала с 300 мъже и жени в рамките на една година

.„Ще опитам всичко“, каза тя, потвърждавайки, че прави „почти всичко“ в своя акаунт OnlyFans. ни призна, че е легнала с пет различни човека за един ден, обяснявайки, че намира мъже в приложения за запознанства и също така има списък от „редовни хора“, с които лудува.