Изпълнителката направи премиера на новото си музикално видео.

В телевизионно интервю, певицата призна, че е преживяла изключително любовно разочарование, след като разбрала, че е имала връзка с човек, който й изневерява. Вдъхновена от тази си любовна афера, изпълнителката представи тематична песен.

"Виновен" е заглавието на новия сингъл на Маги Джанаварова, а във видеоклипа участие взимат шест популярни и изключително секси родни дами - Златка Димитрова, Алекс Сърчаджиева, Евгения Джаферович, Деси Слава, Диляна Попова и Маги Томова.



"ВИНОВЕН" е тук с цялата си прелест! Всеки нов проект или песен за мен е като последната любов – най-силен, най-вълнуващ. "Виновен" е не само лична история, това е песен за женската сила, за способността ни да се справяме с трудностите без да се самосъжаляваме и не случайно във видеото участват едни от най-силните жени, които познавам!", пише Маги в профилите си в социалните мрежи.

Музиката на "Виновен" е дело на самата изпълнителка в колаборация с Денис Попстоев. Съвсем очаквано, текстът също е написан от Маги.

В своята публикация по повод премиерата на новия сингъл Джанаварова пише още: "И всяка една е олицетворение на женствеността и нежността. Всяка една от тях е, и е била мое вдъхновение през годините. Щастлива съм и безкрайно благодарна за професионализма и затова, че се съгласихте да станете част от "Виновен"! Благодаря и на изпитанията, защото без тях няма израстване, без тях нямаше да има и "Виновен". Благодаря от сърце и на целия екип, с който създадохме целия проект!!! Вярвам, че най-хубавото предстои"