Азис предизвиква фурор и много коментари с всяка своя публикация в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук.

От известно време певецът има профил и в Туитър - там обаче публикува една идея по-провокативни фотоси.

Днес Васил Боянов, както е истинското име на музиканта, отново успя да предизвика сензация в мрежата, като сподели снимки с майка си и призна, че тя е отказала 6-цифрен хонорар, за да се снимка за корица на едно от най-известните мъжки списания в света.

"Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шестцифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света", това написа фолк звездата към кадрите с Гергина Василева.

Азис не уточнява за кое списание става дума, но допълва, че поканата не е дошла от България.

"Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб, за да ме отгледа и направи това, което съм в момента", сподели още той с многобройните си последователи и допълни: "Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: – Васко, майко, ял ли си?".

С коментари под публикацията пък се включиха част от колегите на Азис. Фолк певецът Галин написа, че Гергина е много красива. Подобен е и коментарът на Глория, който гласи следното: "Красота! Да ти е жива и здрава!". Моделката Маги Сидерова отбеляза, че майката на Васко става все по-красива. "Имам честта да в познавам лично от доста години", допълни Маги.

Вижте снимките:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)