Поп-фолк певицата Мария съобщи в социалните мрежи, че е заснела ново музикално видео, което скоро ще получи своята премиера в най-голямата платформа за видеосподеляне - YouTube. Тя разкри и заглавието на новата си песен – „Твое копие“. 

Мария сподели няколко кадъра от снимачния процес, които веднага привлякоха вниманието на нейните фенове. На снимките изпълнителката е с нова визия – тя е с руса коса и сини лещи.

Изпълнителката се е доверила на едни от най-утвърдените имена в индустрията за реализирането на „Твое копие“. Музиката е дело на популярния композитор Даниел Ганев, а текстът е написан от Мариета Ангелова. Людмил Иларионов-Люси и Йордан Петков са отговорни за видеореализацията.

"Заснехме новото видео към песента „Твое копие“. Една уникална за мен песен. Бих искала да благодаря на целия екип, работил по проекта!", написа миньончето на поп-фолка. В публикацията си тя отбелязва още: "Нямам търпение да ви я представя. Обичам ви!".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

На снимките, споделени от певицата, виждаме, че тя е облечена в къса пола и топ, намирайки се сред пищна зеленина, което създава екзотична и загадъчна атмосфера.

"Много си хубава с руса коса"; "Божествено красива и много чаровна"; "Прекрасна си, успех!"; Страхотна изненада! Чакам с нетърпение!", гласят гласят някои от коментарите на последователи й в социалните мрежи.

Заглавието „Твое копие“ подсказва, че песента вероятно ще бъде в типичния за Мария страстен стил.

Мария продължава да бъде сред водещите имена на българската сцена, а всяка нейна нова песен предизвиква значителен интерес. Меломаните вече тръпнат в очакване да видят какво им е подготвила певицата.

Мария се качи на софийското метро и събра всички погледи ВИДЕО