Гръцката суперзвезда Никос Вертис се завръща за нов голям концерт у нас догодина.

След изключително успешния му концерт в София преди месец, гръцкият изпълнител ще зарадва отново хилядите си феновете в България на същото място – в зала "Арена Армеец" и то навръх празника на жените.

"Българите и гърците много си приличат, и музиката ни е сходна. Българската публика знае много от песните ми. Много съм щастлив като започне някоя известна песен и видя публиката да полудява. Те знаят текста на гръцки, пеят и танцуват. Това е наистина ласкателно, защото аз съм гръцки артист, а не английски и за мен е необичайно да отида в друга страна и да видя хора, които пеят песните ми. Много им благодаря. Бог да ви благослови", споделя Никос в интервю пред Петя Дикова.

Най-голямата концертна зала у нас отново ще се превърне в празничен бузуки бар, за да посрещне подобаващо любителите на гръцката музика. 

Билети за грандиозното събитие вече се продават. Цената им варира от 35 до 80 лв. според мястото в залата. На терена ще има и разположени ВИП сепарета.

"Всеки път, когато дойда в София, много се забавлявам. Там имам много, много близки приятели, почти като семейство", добави Вертис.