Феновете на певицата Кейти Пери са притеснени, че изпълнителката всъщност може да е робот. Поводът за тези притеснения дойде от последния концерт на поп звездата, в когото Кейти "изгуби" контрол над едното си око. 

Видео показва как едното око на певицата се затваря няколко пъти, а Пери се опитва да го отвори, дърпайки слепоочието си. Накрая певицата успя да повдигне клепача си и да задържи окото си отворено. 

Видеото се разпространи скорострелно в социалните мрежи и беше посрещнато от безброй коментари от феновете на певицата, пише Page Six. 

"Клонингът й се повреди. Малко е плашещо", пише фен в Тик Ток. 

"Изглежда, че роботът й има бъг", се казва в друг коментар. 

Вестник Irish Mirror обяви твърденията, че Пери е робот за "неоснователни". Според тях странният инцидент се дължи на лепило за мигли на долния клепач и певицата е дърпала слепоочието си, за да го освободи.

Фенове на певицата припомниха, че Кейти сподели за проблем с окото си миналата година в предаването American Idol, в което певица бе жури. Пери разказа на участник в предаването, че страда от така нареченото "мързеливо око" - състояние, при което мозъкът и очите не работят заедно.