Фолкпевицата Камелия и любимият ѝ Цветин са станали родители.

Около две десетилетия щастието подминаваше Камелия и Цветин. Днес обаче певицата съобщи в социалните мрежи, че си имат бебенце, видя GlasNews.bg.

"Честит Великден! За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ", написа щастливата майка.

Камелия е споделила снимка, на която се вижда главичката на бебето. Все още не е споделила името на рожбата ѝ, но синьото одеалце, в което е завито новороденото загатва пола му. 

"Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше ВСИЧКО….", добави още звездата.

Изпълнителката преживя няколко тежки аборта и за съжаление лекарите обявиха, че няма да може да износи дете. Поради това тя е обсъдила с любимия си възможността да си осиновят. Източници на GlasNews твърдят, че бебето най-вероятно е осиновено или е износено от сурогатна майка, каква обаче е истината - само Камелия и Цветин могат да отговорят на този въпрос.

"Искам да имам деца и направих всичко възможно. Пътят, който извървях, не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам. Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци", това разказа Камелия преди известно време в свое телевизионно интервю.

Под снимката с бебето веднага заваляха пожелания и поздрави към щастливото семейство.

"Христос Воскресе! Да сте здрави, много щастливи и благословени! Прегръщам ви всички!", написа певицата Михаела Филева.

"Да сте живи и здрави и благословени", коментира плеймейтката Златка Райкова.

"Честито, мила! Да е живо и здраво бебето! Щастие и обич от нас", добави гласовитата Нели Рангелова.

Честито и от нас! Бебето е символ на новото начало! Начало, което носи само радост и щастие! С много нежност и топлина нека всеки ден да ви дарява!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

От 7 години Камелия и Цветин официално са съпруг и съпруга. Любовта меджу тях е пламнала от пръв поглед и е успяла да устои на всички премеждия и изпитания във времето.

Наскоро изпълнителката на "Залеза и зората" заяви, че има желание да вдигне сватба. Засега не е ясно кога точно ще се случи щастливото събитие, защото няма насрочена дата. Самата певица казва, че това може да стане по всяко време, защото Камелия обичала да действа импулсивно.