Нелина призна в телевизионно интервю, че хитът "Бял Мерцедес" й носи доходи цял живот.

Емблематичният сингъл е бил записан набързо като пълнеж в един от албумите на младата тогава изпълнителка. "Трябваше ни още едно парче, за да изравним страна А и страна Б и го записахме. Клипът бе сниман също съвсем бързо-за два дни", призна изпълнителката в "Шоуто на Николаос Цитиридис". И днес песента си остава незаменим хит, който се слуша дори от най-младите, горда е Нелина. 

Изпълнителката на "Бял Мерцедес" доказва максимата, че никога не е късно човек да научи нещо ново. Ето защо тя се записва в университет, специалност народна музика и вече е студентка първа година. Изненадващо за всички, тя живее в общежитие и не минава купон, на който да не я карат да попее за бялата кола, която я преследва в живота.

"Следвам в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград и най-после осъществявам една моя съкровена мечта. От години исках, но не намирах време да запиша висше образование, чрез което да добия още повече широки знания в областта на любимото ми изкуство – музиката. Причината да съм студентка е, че знам, че мога още много и се доверих на изключителни преподаватели. Щастлива съм, че съм в курса на доц. д-р Бинка Добрева“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nelina (@nelina.music)