Поп фолк изпълнителката Sarah сподели с последователите си в социалната мрежа Фейсбук, че е претърпяла автомобилна катастрофа, видя GlasNews.bg.

Певицата публикува снимка на обърнат по таван автомобил и благодари на Господ, че тя и спътниците й са се разминали с леки наранявания.

В публикацията си тя обръща внимание на важността на използването на предпазни колани.

„Благодаря ти за тази милост, Господи. Ние сме добре. Коланите ни спасиха от повече поражения“, написа Sarah в описанието към снимката на катастрофиралия автомобил.

Все още не е известно с кого е пътувала певицата и как точно се е случил инцидентът.

Публикацията й бързо предизвика реакция от феновете, които изразиха радост и облекчение, че тя е добре, и я окуражиха с десетки коментари за бързо възстановяване.

Много от последователите й споделиха своето убеждение, че Господ е благословил и защитил Sarah в този тежък момент. „Господ те пази, Сара! Радвам се, че си добре!“, пише един от феновете.

Sarah също така благодари на всички за подкрепата и загрижеността, които получава.

„Благодаря ви за подкрепата, мили хора. Единствено отдавам слава на Бога с този пост и знам, че ще бъде сигнална лампичка и за това да слагате коланите си“, обърна се тя към своите последователи.

Припомняме, че през август и певицата Анелия претърпя автомобилна катастрофа. Произшествието възникна в землището на с. Славщица. Фолкпевицата пътувала в "Ауди Кю 8" към столицата, а другата кола (Мерцедес) пътувала в посока Варна.

При удара между двете возила мерцедесът изхвърчал от пътното платното и паднал в крайпътката канавка с дълбочина от около 2,50 м, като се позиционирал успоредно на платното за движение. Автомобилът с Анелия се завъртял на 180 градуса и се е спрял върху еластичната ограда на пътя.

От сблъсъка най-тежко пострада 7-годишно дете, което пътувало в мерцедеса. След преглед в болница в Ловеч то беше транспортирано за лечение в плевенско лечебно заведение в тежко състояние, а оттам с хеликоптер в "Пирогов".

Фолкпевицата Анелия е катастрофирала тежко, колата е смляна СНИМКИ

Анелия след катастрофата: Мили хора, не знаете истината ВИДЕО

Проговори бащата на пострадалото при катастрофата с Анелия дете ВИДЕО