Венцислав Роланд - VenZy стана татко за втори път.

Радостното събитие обяви самият изпълнител, като написа прочувствен пост в социалната мрежа.

"Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели! Роди се второто ми дете! Вторият ми син! Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби! Но доколкото позволяват, искам да изкажа това, което е на сърцето ми!", написа VenZy.

Певецът отправи благодарности към половинката си Евгения за рожбата, с която го е дарила. Не пропусна да благодари и на болничния екип.

"От цялото си сърце благодаря на прекрасната д-р Надежда Стивасарска и на нейният професионален екип, че помогнаха на рожбата ми да излезе на бял свят, за втори път! Искам да благодаря на всички служители на II САГБАЛ Шейново за топлото отношение, грижовността и любовта, с която се отнасят всеки ден към всички новородени бебенца и техните майки! Всички вие сте прекрасни, невероятни, силни, търпеливи, светли души! Бъдете благословени! Нека Бог да ви пази и закриля! И макар да не познавам повечето от вас лично… смело мога да кажа, ОБИЧАМ ВИ!!! ", пише още изпълнителят.