Фолк певецът от близкото минало Живко Добрев реши да се завърне на родната музикална сцена. Ще видим колко ще издържи и дали ще се задържи на музикалната сцена този път, защото това е поредното му завръщане.

Пловдивчанинът, който от години живее в чужбина, е готов с новото си парче. "Български стандарти" - така е озаглавен проектът, който ще види бял свят във вторник, 25 октомври, в YouTube канала на "Планета".

Преди седмици Живко загатна за проекта, като спомена, че е дует. Сега стана ясно, че в парчето участие взима певицата Димана, която е близка приятелка на решилия да рестартира кариерата си.

Добрев в момента живее в британската столица и рядко се сеща за родния Пловдив. Именно от Лондон е координирал екипите, които са работили по музиката, текста и видеоклипа.

През последните седмици Живко се превърна в истинска сензация в светските издания, където се коментира изключително луксозния му начин на живот – скъпите дрехи и аксесоари, полетите с частен самолет и почивките на екзотични места. Твърди се, че той живее в небостъргач в Canary Wharf - един от най-скъпите жилищни комплекси в британската столица. И още нещо - бил станал "булка" на дубайски шейх, който се отплащал повече от добре за ласките му. 

От разпространения тийзър за новото музикално видео става ясно, че Живко се е изръсил солидно за проекта. Вижте го:

Последните издадени песни на Живко са отпреди 7 години - "Прави каквото щеш", която е фючъринг с Димана и "Хвърляй по мен" - самостоятелен сингъл. Единствено за първата можем да отбележим, че успя да се наложи през 2015 година, тя е регистрирала над 2 милиона гледания, а "Хвърляй по мен" е събрала едва 546 535 показвания към днешна дата. Като цяло Добрев не може да се похвали с много гледания в YouTube - вероятно затова, че не е активен в музикален аспект.

По принцип Живко си пада по ритмични и бързи парчета, по всяка вероятност той е заложил на такъв тип звучене за завръщането си.