"Нашето си е наше", категорични са музикалните фенове. 

През 2021 Емилия направи рязък завой в стила и закопа конкуренцията в чалгата. Певицата представи парчето "Турбуленция" в колаборация с царя на румънската ориенталска музика Флорин Салам и с Кости Йонита. Освен изненадата в стила, феновете се насладиха и на доста интригуващ видеоклип по режисура и сценарий на Валери Милев. Сингълът завладя меломаните и доста дълго време държеше челните позиции в българския трендинг в YouTube. Към днешна дата песента има над 50 милиона завъртания в платформата за видеосподеляне. Този успех определено донесе много радост за Емилия.

Съвсем наскоро популярната сръбска певица Сандра Африка купи правата за "Турбуленция" и представи своя версия на сингъла, превърнал се в тотален хит. И в сръбската версия се включва Кости Йонита, който е автор на музиката и аранжимента.

"Какъв клип! Браво", "Бомбата на Балканите", "Отлична песен. Кралица!", гласят част от коментарите на сръбските фенове под видеото на Сандра, а българите отбелязват - "Нашето си е наше".

Дали сръбската "Турбуленция" ще стигне успеха на българската - времето ще покаже. 

Първоначално Сандра бе забелязана като резервна танцьорка, работеща с популярната сръбска звезда Миле Китич. През 2007 г. обаче Проданович издаде дебютната си песен, озаглавена "Африка", от която получи и сценичното си име.