С двучасов концерт в Пловдив емблематичният Васил Найденов даде старт на поредицата от събития в единственото по рода си място под тепетата - „Plovdiv Event Center”

Легендарният изпълнител излезе под светлините на прожекторите заедно със своя бенд, а аплодисментите на стотици пловдивчани не стихваха през цялата вечер.

Златните хитове на Васко Кеца звучаха изпълнени изцяло на живо в „Plovdiv Event Center”, а присъстващите пяха с цяло гърло шлагерите, останали в историята на естрадната музика. Той представи песни с нов аранжимент, както и акапелни изпълнения.

Интересът на пловдивчани за емблематичното събитие се оказа огромен, като само в рамките на няколко дни всички билети за големия концерт бяха разпродадени.

На 22 октомври в 20:00 часа на сцената на „Plovdiv Event Center” ще се качат изпълнителите от група “Молец”. Те са Крис Макаров и Юлиан Славчев - различното, бавно, лирично, дълбоко, трап-поп-хип-хоп откровение. Те са част от вълната на новата българска сцена, която наистина си заслужава да чуеш.

Вземете своя билет още сега: https://bilet.bg/bg/events/preview/3535?flush=1

Най-голямото стенд ъп събитие в България идва в Пловдив на 13 октомври. Тогава ще имате възможността да се смеете с Красимира Хаджииванова, Letiashtata Kozilla Erato, Оля Малинова, Радосвета Стаменкова, Алекс Раева и Ива Тодорова в Plovdiv Event Center, като събитието започва в 20:00 часа.

Можете да вземете вашите билети от касите на EasyPay или онлайн от тук: https://bit.ly/ONS_PLD

За информация и билети: 087 928 8888.