Американският рапър Крис Кинг, който беше близък приятел на Джъстин Бийбър и Машин Гън Кели, е убит в Нашвил, Тенеси. Съобщава се, че рапърът е бил убит при опит за грабеж. 

Крис Кинг, чието истинско име е Кристофър Чийкс, бил в Нашвил за фестивала Cannafest в Нашвил. През нощта той се разхождал с приятели, когато трима непознати се опитали да ги ограбят, съобщава Billboard. Свидетели разказаха, че са чули изстрели и са се разбягали във всички посоки. И Кинг, и неговият 29-годишен приятел били улучени от стрелба. Раненият му приятел е изпратен в болница и му е оказана необходимата помощ. Но Кинг е докаран в болница Вандербилт вече мъртъв.

Приятели на рапъра написаха съболезнования в социалните мрежи. Кинг е живял с Бийбър за известно време преди почти десет години, както той е говорил по-рано. Бийбър написа в Instagram stories: „Обичам те, брато. Това боли. Моля те, дръж семейството му в молитвите си. Ще се видим в рая, брато.“

Machine Gun Kelly написа в коментарите "Крис беше уникален човек".

Кеке Палмър също сподели почит към Кинг в Instagram, публикувайки снимка, на която си говорят във Facetime.

На 8 април Кинг пусна най-новото си парче, песен, наречена "Seeing Double Seeing Double". Рапърът беше и основател на Snotty Nose Records.