Всички кралски дами имат невероятен вкус, когато става въпрос за облекло, особено празнично. Херцогиня Софи и принцеса Беатрис бяха забелязани да носят еднакви рокли на кралски тържества.

В понеделник, 17 юни, херцогиня Софи се присъедини към крал Чарлз III и кралица Камила за традиционно тържество в чест на древния Орден на жартиера. Майката на две деца Софи изглеждаше бляскава както винаги. Тя присъства на годишната служба за Деня на жартиера в замъка Уиндзор в кремава рокля с привличащ вниманието розов флорален принт от луксозната марка Zimmerman, съобщава Hello. Тази рокля е известна като Midi Dress от бельо и коприна на цветя Matchmaker, която струва около £1300. Тя съчета роклята с бяла дамска чанта Strathberry и кремаво розова шапка, която преди това носеше на Ascot 2023.

Херцогиня Софи, хораЦял екран
Херцогиня Софи Снимка: Getty Images

Само 48 часа по-късно принцеса Беатрис пристигна за втория ден на Royal Ascot в абсолютно същия стил. Беатрис се припичаше на слънчевите лъчи на едно от най-известните конни надбягвания в света. Тя съчета великолепната рокля с шикозна розова лента за глава, украсена с малки цветя в тон. Кралската особа беше в отлично настроение, смееше се и се шегуваше с роднините си Зара Тиндал и принц Уилям.

Принцеса Беатрис, Едоардо Мапели МоциЦял екран
Принцеса Беатрис със съпруга си Едоардо Мапели Моци Снимка: Getty Images