53-годишната Клаудия Шифър показа зашеметяващата си фигура в шарени бикини, докато празнуваше рождения си ден по време на почивка в Гърция. 

Клаудия Шифър изглеждаше сензационно в неделя, като сподели много зашеметяващи снимки от празнуването на рождения си ден в Гърция. 53-годишният супермодел показа невероятната си фигура в бикини с шарки в синьо и червено, пише Daily Mail. Тя сподели и сладко видео на пеперуда, кацаща на ръката й.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)


Клаудия Шифър

Тя публикува и своя снимка, на която позира до златни балони, съставляващи думите „Честит рожден ден“, и снимка на торта за рожден ден с шоколадова глазура.

В надписа към снимките Клаудия Шифър споменава някой специален, който е дошъл да я поздрави.

„Почивка в гръцкия рай, със специален приятел, който дойде да ми честити рождения ден“, написа супермоделът.

Припомняме, по-рано тя каза, че ще остарее "естествено" и спомена, че не изпитва "завист или ревност" към младите модели.

Тя каза на Elle UK: „Получих много страхотни комплименти по мое време. Но след това отиваш на следващия етап и продължаваш напред. Не е нужно да те наричат ​​красива до края на живота ти. За мен е естествено.“ - отдалечете се, не завиждайте и не ревнувайте.

Супермоделът също така отбеляза, че ако имаше "вълшебно хапче", което да й позволи да изглежда на 20 години, тя не би го използвала.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)


Клаудия Шифър в младостта си

Клаудия, която беше един от супермоделите на 90-те години на миналия век, призна, че работата й е позволила преди всичко да "излезе от черупката си", защото е била много срамежливо момиче.

"Сигурно бих избрал работа, в която можеш да си на заден план, в банка или зад кулисите. Моделството беше моята терапия. Научих се да общувам", призна Шифър.

Припомняме, че Клаудия Шифър вече е омъжена за режисьора Матю Вон, за когото се омъжи през 2002 г.

Германският супермодел и 52-годишният английски режисьор имат син, 20-годишния Каспар, и две дъщери, Клемънтайн, на 18, и Козима, на 12.

Двойката се срещна за първи път на вечеря в Лос Анджелис, докато тя все още беше сгодена за магьосника Дейвид Копърфийлд.

През 2002 г. двойката размени клетви на пищна сватба в замъка Скибо в Шотландия.