Американската певица Шер шокира света с романса си с 37-годишния музикален продуцент Александър Едуардс, но дълго време мълчеше за подробностите около познанството и връзката им. Влюбените се разделиха през май, но през септември отново бяха забелязани заедно на публични места и изглеждаха щастливи. В разговор с People изпълнителката обясни как се чувства от повишеното внимание към двойката им.

"Александър има диамантени зъби, татуировки, сива коса и е много по-млад. Той е красив мъж. Освен това мисля, че е интересно да се интересуваш от нечий личен живот!" – призна тя.

Според Шер те са се запознали преди година на Седмицата на модата в Париж и са разговаряли буквално 15 минути. След това един от приятелите на певицата дал на Александър нейния номер:

„Беше наистина шокиращо, защото хората просто не ми дават номера ми. Казах на всичките си приятели: Твърде съм стара, за да излизам с наистина по-млади мъже и никога няма да се влюбя чрез SMS.“

Тя обаче наруши правилата си за Александър, защото той е „толкова специален“ и оттогава просто живее за момента.

Шер, гадже, Александър ЕдуардсЦял екран
Певицата отново се чувства желана и обичана Снимка: Getty Images

"Ако имаш щастие, не можеш да мислиш колко дълго ще продължи. Трябва да живееш за момента. Без значение какво се случва, просто обичам да съм с него. Той ме кара да се смея и се забавляваме. Разбрах, че никога не е късно“, подчертава знаменитостта.

Александър и Шер са не само двойка любовници, но и партньори. Едуардс продуцира новото си парче "Drop Top Sleigh Ride" за певицата, което ще се появи на Коледа заедно със сингъла "DJ Play a Christmas Song".

„Той е страхотен продуцент. Оставих го да пусне „Drop Top Sleigh“. Трудно е да се направи, когато си влюбен в някого и след това си кажеш „Добре, вземи този запис и прави каквото искаш с него.“ Но аз имам вяра. И бях толкова развълнувана“, казва Шер за Александър.