79-годишният американски актьор Робърт де Ниро представи за първи път официално своята любима Тифани Чен. 

Холивудският актьор и приятелката му присъстваха на партито на Vanity Fair x Prada на филмовия фестивал в Кан през 2023 г. в Hotel du Cap-Eden-Roc във Франция, пише TMZ.

На парти на Лазурния бряг двойката, която наскоро имаше общо дете, дъщеря Джиа Вирджиния, Чен Де Ниро, беше облечена в тъмни костюми: Де Ниро беше в класически черен смокинг, а Чен показа напълно черна визия със зелена чанта през рамо и слънчеви очила.

В момента актьорът е в Кан за премиерата на най-новия си проект Killers of the Moonflower, който получи 9-минутни овации по време на годишния филмов фестивал.

По-рано същия ден Де Ниро позира на червения килим със своите колеги, по-специално Леонардо ди Каприо и Мартин Скорсезе.

Робърт де Ниро и Тифани Ченцял екран
Робърт де Ниро и Тифани Чен Снимка: Getty Images

Де Ниро за първи път разкри, че е баща на Гиа по време на среща с ET Canada, където той коригира интервюиращ, който попита за шестте му деца, като каза, че той „всъщност има седем“. Актьорът има още шест деца от предишна връзка.

Треньорката Тифани Чен и звездата от филма "Шофьор на такси" се запознаха на снимачната площадка на филма "Стажантът" и дълго време криеха романтичната си връзка.

Робърт де Нироцял екран
Робърт де Ниро Снимка: Getty Images