82-годишната англо-австралийска актриса Мириам Марголис е звездата на юлския брой на британския Vogue. На корицата звездата се появи гола. Освен това в интервю за списанието тя говори за тялото си и предстоящата сърдечна операция.

Звездата от "Хари Потър" беше една от най-неочакваните корици, позирайки гола за фотосесия за годишния брой на списание Pride. На снимката тя е показана само с перлена огърлица и подходящи обеци, с кремави кифли, покриващи откритите части на тялото.

Мириам Марголисцял екран
Мириам Марголис Снимка: Instagram @britishvogue

Въпреки уверените образи, Мириам призна, че се бори да приеме тялото си, казвайки: „Харесвам лицето си. Мисля, че лицето ми е мило, топло, открито и усмихнато. Но мразя тялото си. Мразя големите цици [и имам] увиснал корем, малки криви крака. Не съм развълнувана от това."

Тя каза още, че й предстои сърдечна операция за поставяне на стент и добави, че не се страхува от сложна операция.

"Когато си млад, никога не мислиш за смъртта. Мислиш само за следващия си секс. Напоследък много мисля за смъртта. Всяка сутрин, когато ставам, си мисля: "Хм, още един ден".

Мириам Марголисцял екран
Мириам Марголис Снимка: Instagram @britishvogue

В интервю Мириам също отрази момента, в който признала на родителите си, че е лесбийка. Звездата призна, че "ги е наранило" и майка й я накарала да се закълне в Тората, че никога повече няма да прави секс с друга жена.

"Никога не съм се срамувала от това, че съм лесбийка. Знаех, че това не е престъпление, защото бях аз. Не можех да бъда престъпник."

Мириам Марголисцял екран
Мириам Марголис Снимка: Instagram @britishvogue

Мириам Марголис се присъедини към множество LGBTQ+ звезди, включително Нкути Гатва, Джанел Монае и Бела Рамзи, позирайки за темата на Vogue за юли „Гордост и радост“.